Betaalmethodes

Betalen met IDEAL

Hoe te betalen via IDEAL of Mister Cash ?

Betalen met Bitcoins

Volg deze stappen om via IDEAL te betalen door Bitcoins. De video bovenaan de pagina laat precies zien hoe je via IDeal kan betalen ons Bitcoin adres vind je op de afrekenpagina of op het betaal scherm.

Let op : Websites die betalingen accepteren direct via bankoverschrijving of iDeal zijn vaak onbetrouwbaar. Door deze betalingsmethodes is het altijd, dus ook op een later tijdstip te traceren en achterhalen waar de betalingen van en naartoe zijn gestuurd. Door middel van Bitcoin zijn jouw gegevens veilig. Het is iets meer moeite maar maakt de transactie voor beide partijen een stuk veiliger.

  1. Ga naar een van de vele websites die Bitcoins verkopen zoals te zien in de video boven op de pagina.
  2. U vult daar het Bitcoin bedrag in (amount BTC) dat u van ons hebt gekregen op het betaalscherm.
  3. Daarna kiest u de betaal methode “IDEAL” of “Mister Cash” en klikt u op “Kopen”.
  4. Dan veranderd het scherm en kunt u onder “Bitcoin adres” het Bitcoin adres in vullen wat u van ons hbet gekregen. Als u op het betaalscherm op het bitcoin adres klikt kopieerd u het adres automatisch en kunt u hem zo in het formulier plakken met de rechter muisknop. (Bitcoin adres is een lange rij cijfers en letters)
  5. Kies hierna de bank waarmee u wilt betalen. Vink vervolgens op het vakje van het accepteren van de algemene voorwaarden en klik op “Afrekenen”. U krijgt nu het IDEAL betaalscherm te zien.
  6. Wanneer u voor de eerste keer betaald kan het voorkomen dat websites zoals Bitonic om een verificatie vragen. Hierbij moet u 0,01 eurocent overmaken naar de rekening van Bitonic. Dit is uitsluitend voor de eerst keer.
  7. Uw Betaling is nu voltooid. Wanneer dit voor 15:30 is gebeurd heeft u uw bestelling de volgende werkdag thuis geleverd.

U kunt ook uw eigen Bitcoin wallet aanmaken

Dit is de beste methode omdat je nu zelf de beheerder bent van je eigen Bitcoins. Je volgt dezelfde stappen als in het fillmpje alleen vul je je eigen bitcoin wallet adres in.

Zo ben je zelf in het beheer van je bitcoins en kun je aankopen doen vanuit je eigen wallet. Dat is vooral handig als je meerdere bestellingen wilt plaatsen in de toekomst.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: