Clomid (Clomifeen)

clomid online bestellen

Hoe werkt Clomid (Clomifeen)


Clomid blokkeert het hormoon oestrogeen doordat het interageert met uw hypofyse. Wanneer oestrogenen interageren met de hypofyse, worden minder luteïniserend hormoon (LH) en follikelstimulerend hormoon (FSH) geproduceerd. Dit leidt tot een afname van testosteron en dus tot een verminderde productie van sperma. Omdat Clomid de interactie van oestrogeen met de hypofyse blokkeert, is er een toename van LH, FSH en testosteron in het lichaam.

Optimale dosering bij mannen is niet vastgesteld. De gegeven dosis kan variëren van 12,5 tot 400 milligram (mg) per dag. Een recente beoordeling beveelt aan de startdosering bij 25 mg drie dagen per week aan te passen en vervolgens te verhogen tot een dosis van 50 mg per dag als dat nodig is. Hoge doses Clomid kunnen feitelijk een negatief effect hebben op het aantal en de motiliteit van het sperma.

Clomid als steroid

Zowel amateurs als professionele atleten gebruiken dit medicijn vaak. Atleten gebruiken vaak een verscheidenheid aan andere chemicaliën, zoals anabole steroïden, hCG, tamoxifen, schildklierhormonen, enz. In tegenstelling tot andere anabole steroïden of hormonen, verlaagt het medicijn het testosterongehalte niet. Omgekeerd door LH burst, verhoogt het het niveau van testosteron.

Bijna alle anabole steroïden bezitten zowel androgene als anabole eigenschappen. In sommige gevallen dragen anabole steroïden bij aan de vorming van oestrogenen. Gefaciliteerd door het enzym verandert de aromatase ook in een vrouwelijk geslachtshormoon, oestrogeen. Oestrogeen bevordert de ontwikkeling van gynaecomastie bij bodybuilders. Hoewel bodybuilders graag hun lichaam laten zien, zal bijna niemand van hen een vrouwelijke borst willen tonen. Daarom wordt het medicijn gebruikt om de ontwikkeling van gynaecomastie te blokkeren. Door de oestrogeenreceptoren te blokkeren, voorkomt het de ontwikkeling van gynaecomastie veroorzaakt door anabole steroïden.

Clomid (Clomifeen) online bestellen


Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: