Deca (Nandrolone)

deca-nandrolone-bestellen

Wat is Deca (Nandrolone) ?

Deca Durabolin-injectie bevat de werkzame stof nandrolon-decanoaat, een medicijn dat een anabole steroïde wordt genoemd.

Anabole steroïden hebben dezelfde eigenschappen als het natuurlijke hormoon testosteron. Men gelooft dat ze de productie van eiwitten door het lichaam verhogen en de spierontwikkeling bevorderen. Nandrolon veroorzaakt ook masculinisatie bij mannen met een tekort aan natuurlijke mannelijke hormonen, maar bij mannen zonder testosteron-deficiëntie vermindert het de spermaproductie.

Hoeveel heb ik nodig ?

De vuistregel is om ten minste 4 mg Deca per kilo van uw magere lichaamsgewicht te nemen. Als u bijvoorbeeld 80 kg weegt. en je lichaamsvet is 15%, dan betekent het dat je magere lichaamsmassa ongeveer 70 kg is. In dit geval is de aanbevolen dosering van Deca Durabolin voor u ongeveer 280 mg per week.

Wanneer zie je resultaat met Deca (Nandrolone) ?

Met Deca duurt het iets langer dan bij andere steroiden om resultaat te zien.
Sommige mensen zien resultaten na 4 weken, maar de meeste gebruikers beginnen na 8 weken winst te zien, dus je cyclus moet langer dan 8 weken zijn. Deca is uitsluitend verkrijgbaar in de vorm van een injectie.

Deca (Nandrolone) online bestellen

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: