Dianabol

Wat is Dianabol ?

abol-bestellen

Dianabol is de merknaam van methandienone of methandrostenolone. Het is een van de bekendste oraal toegediende androgene en anabole steroïden.

Methandienone is sinds 1955 op de markt. Geproduceerd onder de merknaam Dianabol, het werd een erg populaire androgene anabole steroïde onder sporters, vooral voor bodybuilders, en behoudt nog steeds die populariteit. Dit komt omdat het lichaamsbouw en prestaties verbetert, omdat het bedoeld is om te buckelen.

Wat doet Dianabol met het lichaam ?

Dianabol, dat zich in de C17-steroïdenfamilie bevindt, past het testosteronhormoon aan door een dubbele binding met koolstof aan de moleculaire keten toe te voegen. Hierdoor kan het veranderen hoe het lichaam erop reageert en daarom langer meegaan als het wordt toegediend.

Dianabol heeft een androgeenscore van 40 tot 60, lager dan de waarderingscijfers van testosteron, dat is 100. Het heeft echter een sterker eiwitsynthesevermogen met een hoge stikstofretentie.

Dianabol werkt ook goed samen met andere steroïden, dus u kunt het gebruiken met andere steroïden zoals Trenbolone en Equipoise.

De voordelen van Dianabol

Dianabol is zeer effectief voor bodybuilding, vooral tijdens het laagseizoen. Je kunt na een paar weken ongeveer 10 kilo aankomen en dat maakt het geweldig voor bodybuilders. U kunt het ook koppelen aan een eiwitrijk dieet voor hoge prestaties.

Dit maakt het een van de krachtige bodybuilding-steroïden op de markt van vandaag. Maar niet alle atleten zijn bezig met het vergroten van de massa en als zodanig kunnen andere steroïden nodig zijn die ze niet zullen opbouwen. Deze atleten kunnen vertrouwen op steroïden zoals Winstrol die de massa niet vergroten.

Dianabol is ook zeer effectief wanneer het wordt gebruikt als snijmiddel voor uw gewichtheffen of trainingscyclus. Maar het lijkt erop dat veel bouwers de voorkeur geven aan andere steroïden om te snijden, aangezien Dianabol minder bescherming tegen magere weefsels biedt. Andere voordelen zijn;

  • Verhoging van de stofwisselingssnelheid
  • Stimuleer je lichaamsvet
  • Verhoogt het herstelpercentage tijdens trainingen
  • Verhoogt uw kracht en uithoudingsvermogen

Hoe gebruik je Dianabol ?

Om het risico van verslechtering van het lichaam te verminderen, moet u Dianabol matig gebruiken. Uw lichaamsgrootte kan de te gebruiken dosis per dag bepalen. Een matig dagelijks gebruik moet tussen 30 mg en 50 mg per dag zijn.

Het overschrijden van deze dosis betekent meer en snel risico voor het lichaam. De aanbevolen dosis is 15 tot 25 mg en zelfs met deze lage dosis kunt u geweldige resultaten bereiken. Deze dosering legt minder stress op het lichaam.

Na een halfwaardetijd van ongeveer 3 tot 5 uur, kunt u de aanbevolen dosis in twee doses verbreken en deze op ongeveer vijf uur afstand innemen. Dit wordt aanbevolen voor personen die het in langere uren nodig hebben voor competitie of zware training.

Dianabol online bestellen


Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: