Diazepam (Valium)

Waarvoor word Diazepam gebruikt ?

Diazepam wordt gebruikt om angst, alcoholontwenning en paniekaanvallen te behandelen. Het wordt ook gebruikt om spierspasmen te verlichten en sedatie te geven vóór medische ingrepen. Dit medicijn werkt door de hersenen en zenuwen te kalmeren. Diazepam behoort tot een klasse geneesmiddelen die bekend staan als benzodiazepines.

Diazepam oraal tablet wordt gebruikt om de volgende aandoeningen te behandelen:

  • Angst
  • Symptomen veroorzaakt door alcoholontwenning, zoals agitatie of tremoren
  • Behandeling voor spierspasmen van de spieren
  • Behandeling voor andere bepaalde soorten aanvallen

Hoe werkt Diazepam (Valium) ?

Diazepam behoort tot een klasse geneesmiddelen die benzodiazepines worden genoemd. Een klasse medicijnen verwijst naar medicijnen die op dezelfde manier werken. Ze hebben een vergelijkbare chemische structuur en worden vaak gebruikt om vergelijkbare aandoeningen te behandelen.

Diazepam verhoogt de activiteit van gamma-aminoboterzuur (GABA), een speciale chemische stof die signalen door uw hele zenuwstelsel kan sturen. Als u niet genoeg GABA heeft, kan uw lichaam zich in een opgewonden toestand bevinden en u angstig maken, spierspasmen krijgen of epileptische aanvallen krijgen. Als u dit medicijn neemt, heeft u meer GABA in uw lichaam. Dit zal helpen om je angst, spierspasmen en epileptische aanvallen te verminderen.

Diazepam (Valium) online bestellen

Diazepam (Valium) kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Kijk in de webwinkel om Diazepam online te kopen.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: