Equipoise (Boldenone)

Equipoise-boldenone-online-bestellen

Wat is Equipoise (Boldenone)

Equipoise, soms aangeduid als Boldenone, is een krachtige, op olie gebaseerde, injecteerbare steroïde die is gecombineerd met unieke anabole esters om de volledige afgifte van deze steroïde te verlengen en verlengen en tegelijkertijd de halfwaardetijd ervan te verlengen.

Gesynthetiseerd als een derivaat van traditioneel testosteron, het meest indrukwekkende aan Equipoise is het unieke vermogen om anabole spierstijgingen en spiermassa te bieden, terwijl tegelijkertijd de hoeveelheid androgene affecten die door kort en langdurig gebruik van dit steroïde worden geproduceerd, wordt beperkt.

Traditioneel is een product ontworpen voor veterinaire doeleinden, in het bijzonder met paarden (wat de naam van het paard verklaart), topsporters, bodybuilders en weekendstrijders die hun lichaam zo snel mogelijk willen transformeren al jaren van Equipoise.

Equipoise effecten op de gebruiker

Met zekerheid weten we dat Equipoise – als een derivaat van testosteron – hetzelfde soort nuttige lading van resultaten en eigenschappen zal opleveren, gewoon zonder een van de androgene / oestrogene bijwerkingen.

Equipoise heeft een identieke anabole sterkteclassificatie als testosteron (100), het heeft ook het unieke vermogen om te handelen als en aromatizable anabole steroïde – het omzetten in oestrogeen door een directe interactie met het aromatase-enzym terwijl tegelijkertijd de oestrogene activiteit door je lichaam wordt verlaagd dankzij aan de aanpassingen aan de twee verschillende koolstofmoleculen die we eerder aanhaalden.

Dit is allemaal een zeer wetenschappelijke manier om je te vertellen dat terwijl Equipoise nog steeds wordt omgezet in een vorm van oestrogeen, het zal worden omgezet in een veel kleinere hoeveelheid oestrogeen dan testosteron zou zijn geweest – minder bijwerkingen dus.

U zult geen totale eliminatie van oestrogene bijwerkingen zien (waardoor waterretentie nog steeds een beetje belangrijk is), maar als algemene regel zullen de bijwerkingen die u zou hebben ervaren met traditionele anabole steroïden of testosteronhormonen aanzienlijk worden beperkt.

Verhoog uw dosering van Equipoise en u verhoogt de hoeveelheid testosteron die in oestrogeen wordt omgezet. Dit is vrij veel gezond verstand en zal u blootstellen aan hogere niveaus van bijwerkingen – maar zelfs dan zullen bijwerkingen aanzienlijk beperkt zijn in vergelijking met wat zij mogelijk met “onbewerkte” testosteron andere anabole steroïden.

Als je gevoelig bent voor androgene bijwerkingen zal dit als heel goed nieuws komen.

Je zult nog steeds fantastische resultaten verwachten na het gebruik van Equipoise, en je zult veel minder bijwerkingen ervaren, maar het is belangrijk dat je precies weet waar je aan begint. U zult zien dat de hoeveelheid rotsvaste spiermassa beter wordt met slechts een klein beetje extra waterretentie (afhankelijk van uw individuele dosering).

Equipoise bijwerkingen

Zoals elke andere steroïde op de markt van vandaag, zult u te kampen hebben met de mogelijkheid dat bijwerkingen optreden wanneer u begint met het aanvullen met Equipoise.

We hebben het over bijwerkingen die mogelijk, maar niet noodzakelijkerwijs beperkt zijn tot:

• Verhoogt uw normale bloeddrukniveaus
• Verhoogde gevallen van waterretentie en belasting
• Verhoogde gewichtstoename en vetretentie en
• Het potentieel voor gynaecomastie om vat te krijgen

Equipoise (Boldenone) online bestellen

Equipoise (Boldenone) kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het online kopen van Equipoise heeft u geen recept nodig.


Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: