Lormetazepam

Lormetazepam online bestellen

Waar word Lormetazepam voor gebruikt ?

Lormetazepam word voor korte termijn (slechts twee tot vier weken) behandeling van ernstige slapeloosheid die het individu uitschakelt of blootstelt aan extreme nood gebruikt.

Hoe werkt Lormetazepam ?

Lormetazepam is een type geneesmiddel dat benzodiazepine wordt genoemd. Benzodiazepines worden gebruikt voor hun kalmerende, angstverlichtende en spierontspannende effecten.

Lormetazepam werkt door te werken op receptoren in de hersenen die GABA-receptoren worden genoemd. Dit veroorzaakt de afgifte van een neurotransmitter genaamd GABA in de hersenen.

Neurotransmitters zijn chemicaliĆ«n die worden opgeslagen in zenuwcellen in de hersenen en het zenuwstelsel. Ze zijn betrokken bij het verzenden van berichten tussen de zenuwcellen. GABA is een neurotransmitter die fungeert als een natuurlijke ‘zenuwremmende’ agent. Het helpt de zenuwactiviteit in de hersenen in evenwicht te houden en is betrokken bij het opwekken van slaperigheid, het verminderen van angst en het ontspannen van spieren.

Aangezien lormetazepam de activiteit van GABA in de hersenen verhoogt, verhoogt het het kalmerende effect en resulteert het in slaperigheid, een vermindering van angst en ontspanning van spieren.

Lormetazepam wordt gebruikt voor de kortetermijnbehandeling van ernstige slapeloosheid. Het vermindert de tijd die nodig is om in slaap te vallen en het aantal keren dat u ’s nachts wakker wordt, evenals het verhogen van de totale hoeveelheid tijd doorgebracht met slapen. Het is echter alleen geschikt voor de kortetermijnbehandeling van slapeloosheid, omdat het een groot potentieel heeft voor afhankelijkheid en verslaving. Omdat lormetazepam vele uren actief blijft in het lichaam, kan slaperigheid ook tot de volgende dag duren.

Mogelijke bijwerkingen van Lormetazepam

  • Slaperig
  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Moeite met plassen
  • Spierzwakte

Lormetazepam online bestellen

Lormetazepam kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Als u Lormetazepam online wilt bestellen heeft u daar geen recept voor nodig.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: