Masteron (Drostanolone)

Masteron-Drostanolone-online-bestellen

Wat is Masteron (Drostanolone) ?

Masteron (Drostanolone Propionate) is misschien een van de meer ‘exotische’ androgene / anabole steroïden (AAS) die een atleet kan gebruiken. Oorspronkelijk werd het ontwikkeld en gebruikt als een anti-oestrogeen (onder de naam Masteril) voor de behandeling van borstkanker. Het werd grotendeels gebruikt in combinatie met de SERM (Selective Oestrogen Receptor Modulator) Tamoxifen (ook bekend als Nolvadex) voor de behandeling van borstkanker en gaf een significante afname in oestrogeenspiegels bij vrouwen die een dergelijke behandeling ondergingen. Het wordt tegenwoordig niet veel gebruikt voor dergelijke doeleinden, om verschillende redenen, maar in het bijzonder voor veel atleten, waaronder concurrerende bodybuilders; Masteron blijft een nogal onbeantwoorde favoriet van AS-medicijnen.

Gebruik van Masteron

Vanwege de effecten van Masteron op oestrogeengerelateerde bijwerkingen, is Masteron een zeer nuttig hulpmiddel (vooral bij competitieve bodybuilding) tijdens het snijden. Omdat hogere niveaus van oestrogeen waterretentie tot gevolg hebben, remt Masteron het vasthouden van water en veel gebruikers beweren dat hun spieren zich zeer vol en strak op Masteron voelen, waardoor ze geweldige ‘spierpompen’ in de sportschool krijgen. Het gebruik van Masteron (in combinatie met andere geschikte medicijnen) bij lage lichaamsvetniveaus resulteert erin dat de fijne details van de spieren worden geaccentueerd, zoals strepen en de fijne details van de spier. Masteron helpt het water uit de huid en de spier te halen, waardoor deze zeer geknipte look ontstaat (bij een laag lichaamsvetgehalte). Niet veel andere AS-medicijnen kunnen dergelijke effecten op spierdetail geven zoals die met Masteron worden gezien.

Dosering

Masteron kan vrijwel worden opgenomen in elke cyclus die testosteron bevat (zie Testosteron als een anabole steroïde). De doseringen die moeten worden gebruikt met Masteron zijn:

    350-500mg per week (propionaatversie, om de dag geïnjecteerd)
    400 – 600 mg per week (enanthate-versie, twee keer per week geïnjecteerd)

Een voorbeeld van een uitstekende snijcyclus voor een gevorderde gebruiker zou zijn: (6-10 weken)

    150 mg testosteronpropionaat om de dag
    50 mg Trenbolone-acetaat elke dag (of 100 mg om de andere dag)
    150 mg Masteron (propionaat) om de dag
    50 mg Winstrol elke dag, alleen de laatste 4 weken van de cyclus

Natuurlijk kan met een dergelijke tussen / geavanceerde cyclus de gebruiker ook andere geneesmiddelen opnemen zoals Clenbuterol, Ephedrine, T3, groeihormoon, IGF, enz.
Een meer beginnende knipcyclus kan bestaan ​​uit: (6-8 weken)

    100 mg testosteronpropionaat om de dag
    100 mg Masteron (propionaat) om de dag

Mogelijke bijwerkingen

Zoals besproken bezit Masteron anti-oestrogene eigenschappen, wat resulteert in de eliminatie van veel van de ongewenste bijwerkingen die AS-gebruikers kunnen ervaren, zoals gynaecomastie, vochtretentie en gevaarlijke bloeddrukstijgingen. Hoewel Masteron een zwakke steroïde is en op papier lage androgene eigenschappen heeft, is al vermeld dat in de praktijk de androgene eigenschappen iets hoger lijken te zijn dan in theorie, en ten tweede is Masteron een DHT-derivaat.

Zoals met alle AAS, is het onmogelijk voor iedereen om te zeggen hoe een persoon zeker zal reageren op bijwerkingen, enz. Met welk medicijn dan ook, omdat individuen altijd verschillend zullen zijn in hun reacties op medicijnen, met verschillende ernst. Maar de gebruiker moet zich ervan bewust zijn dat het potentieel er is en hiermee rekening houden bij het plannen van een cyclus. Er zijn geneesmiddelen beschikbaar om bijwerkingen te bestrijden, zoals finasteride voor kaalheid en accutaan voor acne, maar deze geneesmiddelen hebben ook hun beperkingen en moeten voor gebruik goed worden onderzocht.

Dit gezegd hebbende, werd Masteron, toen het aanvankelijk farmacologisch werd geproduceerd, door de FDA gezien als een relatief veilig geneesmiddel, zelfs bij hoge doseringen. Doseringen van meer dan 150 mg per dag (dat is meer dan 1000mg per week) werden door de FDA als veilige limieten beschouwd (houd er rekening mee dat de meeste andere AAS die worden gebruikt door atleten worden gebruikt in niveaus die de veilige limieten van de FDA overschrijden). Dit is goed nieuws voor de gebruiker, maar interpreteer deze informatie niet als reden om overmatige doses Masteron te gebruiken, want in werkelijkheid geeft iets boven 600mg per week geen meer voordeel dan 500-600mg per week zou geven, dus excessief gebruik zou een verspilling van geld en injecties zijn.

Masteron (Drostanolone) online bestellen

Masteron (Drostanolone) kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het online bestellen van Masteron heeft u geen recept nodig.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: