Mirtazapine

Mirtazapine online bestellen

Waar word mirtazapine voor gebruikt ?

Mirtazapine wordt gebruikt voor de behandeling van depressie. Het verbetert de stemming en het gevoel van welzijn. Mirtazapine is een antidepressivum dat werkt door de balans van natuurlijke chemicaliën (neurotransmitters) in de hersenen te herstellen.

Het gebruik van mirtazapine

Neem dit medicijn via de mond, met of zonder voedsel, meestal één keer per dag voor het slapen gaan of zoals voorgeschreven door uw arts. De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en reactie op de behandeling, maar mag niet hoger zijn dan 45 milligram per dag.

Gebruik dit medicijn regelmatig om er het meeste profijt van te trekken. Vergeet niet om het elke dag op hetzelfde tijdstip te gebruiken. Het kan 1-4 weken duren voordat verbetering in uw symptomen opvalt. Verhoog daarom uw dosering niet of neem hem vaker dan voorgeschreven.

Het is belangrijk om door te gaan met dit medicijn, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het gebruik van dit medicijn zonder uw arts te raadplegen. Sommige aandoeningen kunnen erger worden wanneer het medicijn abrupt wordt gestopt. Uw dosis moet mogelijk geleidelijk worden verlaagd.

Mirtazapine online bestellen

Mirtazapine kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het bestellen van Mirtazapine online heeft u geen recept nodig.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: