Nitrazepam

Nitrazepam online bestellen

Wat is Nitrazepam ?

Nitrazepam behoort tot de klasse van geneesmiddelen die benzodiazepines worden genoemd. Het wordt gebruikt voor de kortetermijnbehandeling van slaapproblemen (slapeloosheid), zoals moeite met in slaap vallen, frequente ontwaken tijdens de nacht en ontwaken in de vroege ochtend. Het wordt ook gebruikt voor het beheer van myoclonische aanvallen. Het werkt door de zenuwen in de hersenen (het centrale zenuwstelsel) te vertragen.

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken?

De aanbevolen dosis voor volwassenen van nitrazepam bij gebruik voor slapeloosheid is 5 mg tot 10 mg bij het slapengaan.

Senioren hebben meer kans op ongewenste effecten van dit medicijn en zouden moeten beginnen met 2,5 mg bij het naar bed gaan.

De laagste effectieve dosis moet worden gebruikt. Het is belangrijk dat de dosis wordt aangepast aan uw specifieke behoeften om overmatige slaperigheid overdag of motorische beschadiging te voorkomen.

Dit medicijn wordt normaal gesproken voor een korte periode of als een “zoals vereist” medicijn gebruikt. Omdat het verslavend kan zijn, moet de behandelingsperiode zo kort mogelijk zijn en meestal niet langer duren dan 7 tot 10 opeenvolgende dagen.

Bijwerkingen van Nitrazepam

  • Slaperig
  • Duizeligheid
  • Droge mond
  • Levendige dromen

Nitrazepam online bestellen

Nitrazepam kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het online bestellen van Nitrazepam heeft u geen recept nodig.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: