Nolvadex (Tamoxifen)

Nolvadex online bestellen

Nolvadex (Tamoxifen) introductie

Als het gaat om de meest populaire selectieve oestrogeenreceptormodulator (SERM), die gewoonlijk ook bekendstaat als een anti-oestrogeen, is Nolvadex een van de meest krachtige en effectieve keuzes voor diegenen die een SERM willen gebruiken terwijl ze spieren en algemen lichaamskracht opbouwen. Hoewel Nolvadex een oestrogeenantagonist is, functioneert het ook als een agonist, wat betekent dat het op dezelfde manier werkt als oestrogeen in verschillende delen van het lichaam, terwijl het anti-oestrogene functies heeft in andere delen, zoals borstweefsel. Nolvadex is een van de oudste en meest populaire selectieve oestrogeenreceptormodulators op de markt die nog steeds algemeen als geneesmiddel wordt gebruikt.

Nolvadex wordt vaak gebruikt door die personen die anabole steroïden gebruiken, maar het is belangrijk om te weten dat het geen anabole steroïde zelf is, dat veel mensen kan verwarren omdat het wordt gebruikt als onderdeel van een steroïde cyclus. De officiële naam is Tamoxifen Citrate en werd in 1961 gemaakt door het bedrijf dat bekend staat als ICI. Dit bedrijf veranderde later zijn naam in AstraZeneca, en Tamoxifen Citrate werd vervaardigd onder de merknaam Nolvadex. Het eerste gebruik van Tamoxifen-citraat was als een behandelingsoptie voor kanker, met name borstkanker die reageert op hormonen. In de loop der jaren is het gebruikt als een preventieve behandeling tegen borstkanker. Het is populair onder de anabole steroïde gemeenschap, waar het meestal wordt gebruikt als een anti-oestrogeen als onderdeel van een steroïde cyclus, die helpt bij het voorkomen van het optreden van oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen.

Functies van Nolvadex

Zoals hierboven is uitgelegd, is Nolvadex een selectieve oestrogeenreceptormodulator die zowel antagonistische als agonistische eigenschappen bezit. De manier waarop het functioneert, is door zich te binden aan oestrogeenreceptoren op de locatie die oestrogeen normaal gesproken zou hebben vastgemaakt, waardoor het hormoon zijn acties niet in verschillende delen van het lichaam kan uitvoeren. Dit is wat het zo nuttig maakt voor mensen die lijden aan borstkanker. Er zijn veel variaties in borstkanker die oestrogeen als brandstof gebruiken wanneer het zich aan de receptoren hecht.

Mogelijke bijwerkingen van Nolvadex

Zoals met alle selectieve oestrogeenreceptormodulators, zijn bijwerkingen van Nolvadex altijd een mogelijkheid. Het is echter een van de best beoordeelde SERM’s die beschikbaar zijn voor zowel vrouwen als mannen. Natuurlijk kunnen er wel bijwerkingen optreden, dit blijft een zeldzame gebeurtenis. Bijwerkingen zijn het meer waarschijnlijk van invloed op vrouwen dan bij mannen. Enkele van de meer voorkomende bijwerkingen geassocieerd met Nolvadex zijn onder meer:

hoofdpijn

Opvliegers

Jeuk, afscheiding of bloeding uit de vagina

Buikpijn

Andere bijwerkingen geassocieerd met Nolvadex gebruik die veel zeldzamer zijn dan de hierboven genoemde effecten zijn onder meer:

Een verlaging van het aantal witte bloedcellen

Een toename van de triglycerideniveaus

Huiduitslag

Longembolieën

Endometriale veranderingen

De hierboven genoemde bijwerkingen zijn ongeveer alle bijwerkingen die kunnen worden ervaren. Hoewel sommige van hen minder dan ideaal lijken, is het belangrijk om te onthouden dat ze buitengewoon zeldzaam zijn. Er dient te worden vermeld dat vrouwen die proberen zwanger te worden of al zwanger zijn, het gebruik van Nolvadex moeten vermijden

Nolvadex online bestellen

Nolvadex (Tamoxifen) kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het online bestellen van Nolvadex heb je geen recept nodig.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: