Primobolan (Methenolone)

primabol online bestellen

Wat is Primobolan

Primobolan (primo), chemische naam Methenolone, is veruit de populairste injecteerbare anabole androgene steroïde (AAS) voor snijden van cycles. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom het zo populair is, toch? Ironisch genoeg is primo populair om een grote reden: Arnold Schwarzenegger. Ik weet niet zeker waar het gerucht vandaan kwam, sommigen zeggen Pumping Iron (de film), anderen zeggen dat Arnold het in een interview zei. Hoewel, er is historische nauwkeurigheid in de geruchtenmolen. De “old-school” bodybuilders gebruikten primobolan voor het versnijden van cycles en zelfs voor het vullen van een cycle. Er zijn een groot aantal cycles van primobolan en dianabol, anavar, die de geloofwaardigheid van primo blijven bevorderen als een steroïde.

Primo heeft een enorm voordeel ten opzichte van de meeste steroïden, omdat het sterker is dan testosteron bij binding aan de androgeenreceptor. Zoals met de meeste met dihydrotestosteron (DHT) verwante AAS, is het een goed hulpmiddel voor vetverlies. Bovendien aromatiseert primo niet, dus je hebt er geen aromataseremmer (AI) of SERM bij nodig. Interessant feit, primobolan werd getest door old-body bodybuilders als gynaecomastie (gyno) behandeling in de jaren 70 en 80. Hoe raar het ook klinkt, het is medisch bewezen dat borsttumoren bij vrouwen verminderen (die voornamelijk oestrogeen gerelateerd zijn).
Primobolan helpt je om je spiermassa te behouden terwijl je aan het dieet bent. Dat is een van de grootste redenen dat het bij cutting cycles wordt gebruikt.

Dosering

Je moet redelijk hoge doses gebruiken om goede resultaten te krijgen.

Voor mannen moeten injecteerbare doseringen 600 tot 800 mg per week of hoger zijn en orale doseringen ongeveer 75 – 100 mg per dag.

Voor vrouwen, stel ik voor alleen orale primobolan te gebruiken. Rond de 10mgs per dag lijkt een goed bedrag om mee te beginnen. Je moet met de dosering spelen, maar nooit meer dan 20mg per dag.

Bijwerkingen

Bijwerkingen van primabol kunnen zijn een vermindering van de zaadproductie. Hierdoor kunnen de testikels ook tijdelijk krimpen.

Primabol online bestellen

Primabol kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het online bestellen van Primabol heb je geen recept nodig. Bestel Primabol online bij de medicijnen winkel.Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: