Temazepam

Temazepam online bestellen

Wat is temazepam ?

Temazepam wordt gebruikt om een bepaald slaapprobleem (slapeloosheid) te behandelen. Het kan u helpen sneller in slaap te vallen, langer in slaap te blijven en te verminderen hoe vaak u ’s nachts wakker wordt, zodat u een betere nachtrust kunt krijgen. Temazepam behoort tot een klasse van geneesmiddelen die sedativa-hypnotica worden genoemd. Het werkt op uw hersenen om een kalmerend effect te produceren.

Het gebruik van dit medicijn is meestal beperkt tot korte behandelingsperioden van 1 tot 2 weken of minder. Als uw slapeloosheid langer aanhoudt, overleg dan met uw arts om te zien of u een andere behandeling nodig hebt.

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken?

De aanbevolen dosis voor volwassenen van temazepam varieert van 15 mg tot 30 mg voordat u naar bed gaat. De laagste effectieve dosis medicatie moet worden gebruikt en de behandeling dient normaliter niet langer dan 7 tot 10 opeenvolgende dagen te duren.

Mogelijke bijwerkingen van temazepam

  • Slaapwandelen (zelden)
  • Duizeligheid
  • Slaperigheid

Temazepam online bestellen

Temazepam kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het bestellen van temazepam heb je online geen recept nodig.

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: