Waarom gebruiken beroemdheden Clenbuterol voor gewichtsverlies?

Waarom gebruiken beroemdheden Clenbuterol voor gewichtsverlies?

Clenbuterol … het is niet de meest voorkomende stof in de wereld en veel mensen hebben er nog nooit van gehoord. In Hollywood heeft Clenbuterol de gemeenschap voor gewichtsverlies echter stormenderhand veroverd. Sommige indicaties suggereren dat dit medicijn mogelijk verantwoordelijk is voor zo veel van de kleinste klanten in Hollywood.

Hoe het ook zij, het is duidelijk dat ‘Clenbuterol gewichtsverlies’ een enorm populaire trend is onder beroemdheden en de rijken in Hollywood. Steeds meer vrouwen worden op het spul gezet en verliezen ongelofelijk snel gewicht – en sporters gebruiken het ook om kilo’s kwijt te raken.

Met al deze hype en de naar verluidt ongelooflijk snelle resultaten die het oplevert, moet je je afvragen – is Clenbuterol legaal? En misschien nog belangrijker, is het veilig?

Wat is Clenbuterol?

Clenbuterol is geen steroïde, in tegenstelling tot de meningen van veel mensen. Het deelt wel een aantal overeenkomsten met steroïden, maar het is eigenlijk heel anders in de manier waarop het werkt. Het maakt deel uit van een familie van geneesmiddelen die bekend staat als beta-2-agonisten.

Beta-2-agonisten komen veel dichter bij stimulantia in hun werking. Ze hebben de neiging om de hartslag en bloeddruk van een persoon te verhogen, evenals het verhogen van transpiratie en – natuurlijk, de snelheid waarmee je calorieën verbrandt. Dit zijn effecten die vergelijkbaar zijn met medicijnen die een ernstige toename van adrenaline veroorzaken, zoals amfetamines.

Clenbuterol gebruiken voor gewichtsverlies

Clenbuterol is niet bedoeld om te worden gebruikt voor gewichtsverlies – dat is gewoon een onbedoeld effect van het medicijn. Clen is een tamelijk krachtige katabolische stof, wat betekent dat het helpt om vet te verbranden, en het is ook anabool, wat betekent dat het de groei bevordert en helpt om meer hormonen te produceren, net als anabole steroïden.

Clenbuterol is vooral populair bij de dames, omdat het in staat is om hen de spiergroeiverbeteringen van steroïden te geven, maar het produceert niet alle ‘mannelijkheid’ waar anabole steroïden bekend om staan. Anabole steroïden kunnen een verdieping van de stem, overmatige haargroei, acne, een mannelijker lichaamsbouw en andere dingen die niet ideaal zijn voor een vrouw, veroorzaken.

Het spul kan ook worden gebruikt met andere medicijnen of supplementen om de effecten te helpen verbeteren. Helaas is er nog geen onderzoek gedaan naar mensen die bewezen hebben dat het effectief is als een afslanksupplement, maar verschillende onderzoeken met dieren suggereren dat het vrij effectief is in het verminderen van vet en het verbeteren van spiergroei.

Is Clenbuterol veilig?

Denk aan deze bijwerkingen voordat u eraan denkt Clenbuterol te gebruiken.

Momenteel zijn er geen gegevens over de hoeveelheid schade die Clenbuterol kan veroorzaken bij iemand wiens lichaam nog in ontwikkeling is.

Interessant is dat Clenbuterol ook bekend staat om het veroorzaken van gewichtstoename nadat iemand het lange tijd heeft gebruikt. Na een paar weken (zo weinig als een maand) hebben mensen gemerkt dat Clenbuterol niet meer katabolisch is en de vetaanwinst bevordert.

Conclusie

Clenbuterol is een goeie steroid die vaak word gebruikt door vrouwen omdat het niet de mannelijke side-effects heeft en omdat je het ook gewoon kan gebruiken met andere medicijnen.

Een reactie plaatsen

Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: