Tramadol

Wat is tramadol ?

Tramadol oraal tablet is een medicijn op recept dat beschikbaar is als tablet met onmiddellijke afgifte en verlengde afgifte. Tramadol komt ook als een orale capsule met verlengde afgifte. Geneesmiddelen voor onmiddellijke afgifte worden meteen in het lichaam afgegeven. Geneesmiddelen met verlengde afgifte worden langzaam in het lichaam afgegeven.

Werking van tramadol

Tramadol wordt gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen.

Tramadol behoort tot een klasse geneesmiddelen die opioïde agonisten worden genoemd. Een klasse medicijnen is een groep medicijnen die op een vergelijkbare manier werkt. Deze medicijnen worden vaak gebruikt om vergelijkbare aandoeningen te behandelen.

Tramadol werkt door het veranderen van hoe uw hersenen pijn voelt. Tramadol lijkt op stoffen in uw hersenen die endorfines worden genoemd. Endorfines binden aan receptoren (delen van cellen die een bepaalde substantie ontvangen). De receptoren verminderen vervolgens de pijnberichten die je lichaam naar je hersenen stuurt. Tramadol werkt op een vergelijkbare manier om de hoeveelheid pijn te verminderen die je hersenen denken dat je hebt.

Tramadol bijwerkingen

De meer algemene bijwerkingen van tramadol kunnen zijn:

  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Slaperigheid
  • Misselijkheid
  • Zweten
  • Droge mond

Heeft u andere klachten ? Raadpleeg dan zo spoedig mogelijk uw arts.

Tramadol online bestellen

Tramadol kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Voor het online bestellen van tramadol heeft u geen recept nodig.


Voor 15:30 besteld, de volgende dag thuis bezorgd. Gratis bezorging vanaf 135 euro. Sluiten

error: